El Barça de futbol sala va golejar el Peníscola per 5 a 1 abans de l'aturada de la Lliga a causa de l'Europeu de seleccions. El partit va quedar encarrilat a la primera part. Dyego, en ratxa golejadora els últims partits, va obrir el marcador i després en un minut Bateria i Lin van marcar dos gols i van fer que el marcador a la mitja part fos de 3 a 0. A la represa Bateria va repetir i va fer el quart dels blaugrana. Juanqui per als castellonencs va marcar el gol de l'honor. En l'últim minut el davanter blaugrana Wilde va establir el resultat definitiu de 5 a 1.

FCB Lassa, 5
Peníscola, 1

FC Barcelona Lassa: Paco Sedano, Tolrà, Dyego, Saad i Wilde –cinc inicial–, Gabriel, Bateria, Lin, Juan Emilio, Esteban i Xavi Cols.

Peníscola RehabMedic: Iván, Martel, Verdejo, Michel i Carlinhos –cinc inicial–, Asensio, Javi Alonso, Josiko, Juanqui

Gols: 1-0, Dyego, min 7; 2-0, Bateria, min, 14; 3-0, Lin, min 16; 4-0, Bateria, min 27; 4-1, Juanqui, min 28; 5-1, Wilde, min 40;

Àrbitres: Cid Bragado i Martínez Torres. Groga a Martel i Carlinhos.

Palau Blaugrana: 1.119 espectadors en el duel de la 20a jornada.