El Palau Blaugrana decidirà el finalista

No ha estat un partit fàcil. El Morabanc Andorra ha sortit disposat a eliminar el Barça, però aquesta vegada els homes entrenats per Svetislav Pesic han començat bé i no han deixat que el seu rival marxés lluny. Tot i així, s’ha arribar al final del primer quart amb victòria andorrana per cinc punts de diferència (22-17). L’inici del segon quart ha estat el punt d’inflexió. Un parcial de 5 a 0, un Andorra fort en defensa i un Albicy endollat han posat dubtes sobre els blaugrana però ha estat llavors quan el Barça ha oferta la seva millor versió. Liderats per Tomic i amb un parcial de 2 a 12 s’ha arribat al descans amb empat a 42.

En la segona part, el Barça Lassa no ha deixat escapar l’eliminatòria i l’encert amb els triples ha servit per posar-se endavant en el marcador i no deixar aquesta estel·la. Amb un avantatge de 10 punts semblava que tot estava controlat però l’Andorra ha tornat a posar-se dins el partit, que s’ha decidit en els minuts finals. El millor encert dels de Pesic ha donat la victòria a un Barça que, després de perdre el primer partit de l’eliminatòria contra l’Andorra al Palau Blaugrana, ara tornaran a Barcelona aquest divendres, 1 de juny,  per decidir quin dels dos equips juga les semifinals de la Lliga ACB.

Fitxa del partit

Morabanc Andorra: Albicy (22), Shurna (-), Iverson (8), Blazic (9) i Walker (2) –cinc inicial- Jelínek (9), Diagne (10), J. Fernández (2), Jankovic (5), Sanè (8) i Stevic (6).

FC Barcelona Lassa: Heurtel (13), Koponen (15), Claver (-), Hanga (11) i Tomic (19) – cinc inicial- Sanders (-), Pau Ribas (13), Moerman (12) i Reynolds (2).