Inici trepidant del Barça a la pista del Jumilla. Els blaugrana han deixat al vestidor els nervis de les primeres jornades i han gairebé sentenciat el partit en cinc minuts. En aquest curt espai de temps els d'Andreu Plaza han marcat quatre gols. Els dos primers han estat obra d'Adolfo, el tercer l'ha marcat Rómulo i el quart l'ha fet Ferrao. A partir d'aquí el partit ha entrat en una fase més tranquil·la amb intercanvi de gols. De fet, al final de la primera part, s'ha arribat amb un marcador de 2 a 7. A la segona part ha continuat la pluja de gols i un dels grans protagonistes amb l'aspecte realitzador ha estat Adolfo. El blaugrana ha signat un pòquer. L'altre jugador encertat de cara a porteria ha estat Ferrao, que ha acabat amb un triplet. El Barça, per tant, suma la segona victòria consecutiva a la Lliga.