El partit va començar intens i igualat. Tot i que el Barça era el favorit, els argentins no es van arronsar amb una bona defensa. No va ser fins a les acaballes de la primera part que els blaugrana van inaugurar el marcador amb un gol de Xavi Barroso. Amb l’avantatge en el marcador i el desconcert del Petroleros, Marc Gual va tornar a marcar per anar al descans amb la final encarrilada. En la segona part els homes entrants per Ricard Muñoz van sentenciar el partit amb els gols de Pablo Álvarez i Raül Marín. Baieli va retallar distàncies en dues ocasions, però els blaugrana no van donar opció amb les rèpliques de Pablo Álvarez i Matías Pascual. Una victòria per 6 a 2 que dóna la quarta Copa Intercontinental a un Barça que es converteix en el millor equip del món.

Feia sis anys que el Barça no guanyava aquest títol. Una Copa que va aixecar David Páez en la seva època de blaugrana. Ahir, amb la samarreta del Petroleros, va rebre un homenatge del club.

FC Barcelona: Egurrola, Torra, Pablo Álvarez, Matías Pascual, Barroso (cinc inicial), Panadero, Gual, Raúl Marín.

Club Petroleros YPF: Grimalt, Páez, Baielli, Julián Martínez, Lucas Martínez (cinc inicial).

Gols: 1-0, Barroso (min 17); 2-0, Gual (min 19); 3-0, Pablo Álvarez (min 31); 4-0, Raúl Marín (min 39), 4-1, Baielli (min 41); 5-1, Pablo Álvarez (min 46); 5-2, Baielli (min 48); 6-2, Matías Pascual (min 49).