Molt igualada. Així ha estat la quarta edició de la Supercopa d'Espanya entre el Barcelona i el Barceloneta. L'atlètic Barceloneta ha portat l'aventatge en el marcador i ha marxat de dos gols al segon periode, 2 a 4. Una diferència que el barcelona ha igualat al darrer periode empatant a 5 a falta de 3 minuts pel final. Aquest penal de Iñaki ha decantat la balança i ha servit per a Karol Baco, maxim anotador del partit fes els seu quart gol i ha posat el 5 a 6 al marcador pels mariners. El Barcelona ha tingut la possibilitat de forçar el desempat en l'ultima possessió pero Andreo ha frustrat l'esperança cenebista. D'aquesta manera l'atlètic barceloneta ha revalidat títol i suma la tercera copa al seu palmarès, mentre que pel barcelona es un titol que encara no ha guanyat. SANTI FERNÁNDEZ entrenador del CN Atlètic-Barceloneta "Es importante empezar ganando, ¿no? y si encima lo que ganas es un título, pues da una confianza que ayuda a trabajar ¿no? TONI ESTELLER entrenador del CN Barcelona "Em ve una mica gran aquesta competició a mi perquè no li donem dintre del que és el cicle de preparació no li donem cap importància però sí que és cert que la volem guanyar però sempre estem molt, molt fora de forma" Karol Baco de l'At. Barceloenta ha estat considerat el millor jugador de la Supercopa.