El Palau Blaugrana va ser l'escenari d'una altra victòria del Barça d'hoquei patins. Els barcelonistes van suar de valent per imposar-se al Blanes per 5 gols a 1. Tot i el resultat, va ser un partit igualat. El Barça es va avançar mitjançant Álvarez, però el Blanes va empatar gràcies a Rubén Fernández i així es va arribar al descans. A la segona part, Álvarez va tornar a marcar per al Barça i després Raúl Marin va marcar el tercer, però el partit no es va sentenciar del tot fins que quedaven quatre minuts per al final amb els gols de Barroso i Pascual. El Barça continua com a líder invicte. RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona "La veritat és que la càrrega de partits en sis dies era enorme. Jo crec que hem acomplert el primer objectiu, que era aconseguir els nou punts en les diferents competicions i malgrat que avui no hem fet un bon partit i que hem de ser molt més exigents amb l'equip, crec que la valoració és molt positiva."

FC Barcelona – 5 Blanes HC – 1

FC Barcelona: Fernández, Reinaldo, Panadero, Torra i Álvarez –cinc inicial-; Barroso, Pascual, Marín, Gual

Muralla Òptica Blanes: Llaverola, Formatjé, Ridaura, Rubén i Bargalló –cinc inicial-; Plaza

Gols: 1-0 Álvarez (9’), 1-1 Ruben (20’), 2-1 Álvarez (27’), 3-1 Raúl Marín (27’), 4-1 Barroso (45’), 5-1 Pascual (48’)