Partit treballat pels de Ricard Muñoz davant del Vilafranca. Tots dos equips han sortit amb molta intensitat però ha estat el Barça qui s'ha avançat en el marcador amb un gol de Matías Pascual. Al minut 18, Xavi Barroso ha fet el segon d'un xut creuat. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans i, a la represa, el Barça ha buscat ampliar el marcador. Però qui ha marcat ha estat el Vilafranca, Roger Rocasalbas ha batut Sergi Fernández des del punt penal. Un minut més tard, Raül Marín ha fet el tercer amb una gran jugada individual des del darrere de la porteria. Llavors ha arribat el doblet de Marc Torra, primer amb un gol aixecant la bola i tot seguit convertint una falta directa. En l'últim minut, Enric Martí ha fet el segon dels del Penedès, per deixar el definitiu 5 a 2.

FC Barcelona: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Marín i Panadero –cinc inicial–, Torra, Barroso, Reinaldo i Llorca.

CP Vilafranca: Camps, Navarro, Vázquez, Fernández i Rocasalbas –cinc inicial–, Caldú, Galán, Esteva i Martí.

Gols: 1-0, Pascual (min 6); 2-0, Barroso (min 18); 2-1, Rocasalbas, pen. (min 34); 3-1, Marín (min 35); 4-1, Torra (min 38); 5-1, Torra (min 40); 5-2, Martí (min 49).