GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona "Un empat que a casa que pensàvem que no s'havia de produir, però jo crec que el Candelaria com sabíem perfectament és molt bon equip, és un equip que juga molt bé a l'hoquei. Avui fins hi tot amb la nostra primera part ha jugat més a plaer, perquè no hem fet una bona primera part. Si que crec que hem millorat molt a la segona, però és un rival complicat, tot el grup és molt complicat. Ara s'ha d'anar a guanyar, a intentar guanyar a la pista del Noia, intentar guanyar els dos propers partits partits de casa. I ja ho sabíem que era complicat." "Que ha fallat? Doncs mira, no contraataquem bé, no fem bé els 4 contra 3, els 3 contra 2, tenim que millorar-ho. Perquè això pot trencar un partit. Així, i tot ho hem tingut amb la falta directe del Marc, i jo crec que podem estar contents perquè ells també tenien aquesta falta directe i no s'ha produït." "Aquesta obligació de guanyar és molt difícil de jugar sempre amb aquesta pressió de guanyar els tes punts. Jo crec que tenim que millorar la nostra actuació, avui sobretot a la primera part, i si fem un joc que sencer a dues parts, jo crec que podem guanyar a Sant Sadurní i qualsevol dels partits que continuen."

El partit ha començat molt igualat amb ocasions per part de tots dos conjunts. Els primers a marcar han estat els jugadors de Gaby Cairo, després d’un llançament llunyà de Mia Ordeig i del rebuig del porter, la pilota ha estat controlada per Marc Gual que ha assistit a Marc Torra que ha fet el primer, era al minut 23. Ja a la segona part han arribat la resta de gols. Al minut 39,  Jorge Silva ha igualat el marcador per als portuguesos. El Barça ha seguit buscant la victòria i, al minut 43, Pablo Álvarez ha tornat a avançar els blaugrana.  Però els de les Açores han tornat a empatar un minut més tard, gràcies a un gol de Martin Montivero. Quan quedaven 37 segons per al final del partit, Marc Torra ha tingut l’opció de transformar una falta directa, però el porter del Candelaria ha estat encertat impedint la victòria blaugrana. Un empat que obliga el Barça ha guanyar el proper partit a casa del Noia, i els dos següents que seran al Palau, de nou amb el Noia i amb el Viareggio.

Gols: 1-0 Marc Torra (minut 23), 1-1 Jorge Silva (minut 39), 2-1 Pablo Alvarez (minut 43), 2-2 Martin Montivero (minut 44).