El Barça d'handbol segueix imparable a la Lliga ASOBAL. L'última victòria dels blaugrana va ser contra l'Aragó, el cuer de la Lliga, per 40 a 19. El partit va quedar solucionat en els primers minuts, quan el Barcelona va obrir forat en el marcador. El tècnic, Xavi Pacual, va fer moltes rotacions i va destacar l'extrem del filial Aleix Gómez, que va ser el màxim golejador del partit amb nou dianes. Una declaració d'intencions per obrir-se les portes del primer equip.

FCB Lassa, 40

BM Aragò, 19

FCB Lassa: Pérez de Vargas, Gurbindo (1), Jallouz (4), Sigurdsson (4), Syprzak (1), Viran, Lazarov (3) -cinc inicial- Saric, Noddesbo (5), Kopljar (2), Sarmiento (2), Ariño (4), Ruesga (2), Jícha (1), Aleix (9), Dujshebaev (2).

BM Aragò: Álvaro, Sorli (1), Sergio (1), Linares (4), Fuentes (5), Pascual, Javier -cinc inicial- Medina, Lancina (2), Cama (1), Jaime, Juan Castro, Arnillas, Tejedor (5), Franco i Demetrio.

Parcials: 3-1, 8-2, 10-3, 12-5, 17-8, 20-9 (Descans); 22-11, 23-13, 26-13, 30-16, 35-18 i 40-19.

Àrbitres: Sebastián Fernández i Alberto Murillo.

Palau Blaugrana: Partit de la 17a jornada de la Lliga ASOBAL amb 914 espectadors.