No sempre es pot guanyar i l'Atletic de Madrid es va revenjar sis dies després de l'eliminació de la Champions amb una victòria que deixa el Barça fora de la Copa del Rei. L'equip matalasser va sortir millor que els blaugrana a la primera part i va aconseguir un marge de sis gols amb el 8 a 14 al descans. El mal inici va ser un pes per als homes entrenats per Xavi Pascual, que van anar a remolc durant tot el partit. Les 17 pilotes perdudes en atac i un Aguinagalde que va fer molt mal amb sis gols, van deixar en res els 8 gols de Victor Tomàs i l'intent de remuntar un partit que va acabar 28 a 31.

FCB Intersport (8+20): Sterbik (p), Noddesbo (4), Víctor Tomás (8), Daniel Sarmiento (3), Ángel Montoro (2), Mikel Aguirrezabalaga, Stranovsky, Saric (p), Juanín García, Raúl Entrerríos (2), Sorhaindo, Gurbindo (4), Jernemyr, Rutenka (3,1p), Albert Rocas (2,1p) i Viran Morros.

Atlètic de Madrid (14+16): Hombrados (p), Källman (4), Julen Aguinagalde (6), Cañellas (6,3p), Gojun (1), Masachs (2), Balic (1), Rogne (p), Lazarov (6,1p), Miguel Sánchez, Eduard Fernández, Álvaro Ferrer, Ángel Romero (1), David Davis i Jurkiewicz (4).

Parcials: 2-3, 2-5, 3-6, 6-8, 7-11, 8-14 (descans), 13-18, 17-21, 20-24, 22-26, 23-28 i 28-31 (final).