El Barça d'handbol segueix imparable a la Lliga Asobal. Ni el fet de ser campió fa que l'equip de Xavi Pascual afluixi i va guanyar sense dificultats el Gijón per 38 a 25. Els blaugrana van començar a obrir forat en el marcador en el tram final de la primera part. A la segona, l'equip no va notar l'esforç de dissabte davant el Rhein-Neckar Löwen i va imposar-se amb facilitat. DANI SARMIENTO, jugador del FC. Barcelona "Se ha dado descanso a gente que tenía mucha carga. Y bueno hemos jugado igual los que menos minutos hemos tenido el sábado. Bueno, un partido que teníamos que ganar, en casa, yo creo que el equipo ha sido capaz de reponerse, de esa liberación de tensión del sábado. Y al final, bueno, un partido cómodo, que es lo que queríamos y dos puntos más." L'objectiu del Barcelona a la Lliga és guanyar tots els partits i només en queden tres per acabar la competició. La victòria d'ahir dóna confiança de cara a la Final Four de la Copa del Rei, que començarà dissabte a Pamplona.

FC Barcelona – 38 Juanfersa Grupo Fegar – 25

FC Barcelona (19+19):Saric; Saubich (5), Gurbindo (4), Viran, Sarmiento (3), Raúl Entrerríos (3), Stranovsky (3, 1p) -set inicial- Noddesbo (7), Lazarov (4), Kasal (1) Balaguer (4), Robin, Sorhaindo (1), Juanín (2) i Ariño (1)

Juanfersa Grupo Fegar (12+13): Savic; Huerta (2), Acetti (2), Serdio (4), Cakic, Costoya (6), Pellitero (3,2p) -set inicial- Adrián Fernández (2), Vallado, Miguel Paraja (3), Golubovic (2), Fernández, Cancio i Juanjo Ruesga (1).

Parcials cada cinc minuts: 3-2, 8-4, 10-7, 13-9, 16-11 y 19-12 (mitja part), 23-15, 28-16, 30-18, 32-21, 34-23 i 38-25.

Àrbitres: Luque Cabrejas i Pascual Sánchez.