El Barça va guanyar el Noia per un clar 5 a 1 i és tercer a la classificació a un punt del líder el Vic, que té un partit menys. Un gol matiner de Pascual va facilitar el triomf dels blaugrana, que van saber controlar el joc i gestionar el marcador. A la mitja part els de Ricard Muñoz dominaven per 3 a 1. A la represa el Barça va continuar manant i no va donar opció a la reacció visitant en cap moment. Els gols de Gual i Álvarez van acabar d'arrodonir la victòria blaugrana.

FC Barcelona Lassa, 5

CE Noia Freixenet, 1

FC Barcelona Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual, Matías Pascual, Panadero, Pablo Álvarez – cinc inicial – Costa, Lamas, Lucas Ordoñez, Barroso.

CE Noia Freixenet: Gil, Xaus, Albesa, Del Amor i Esteller – cinc inicial – Ferrer, Palau, Rosa i Ribas.

Gols: 1-0 Matías Pascual (minut 2), 2-0 Pablo Álvarez (minut 7), 2-1 Ferran Rosa (minut 21), 3-1 Lucas Ordoñez (minut 22), 4-1 Marc Gual (minut 28), 5-1 Pablo Álvarez (minut 35).

Àrbitres: F.Jorge García Romero i Daniel Villar Costa

Faltes: 18-17