El Barça d'handbol va tornar a demostrar la superioritat de joc amb una altra golejada. Aquest cop els blaugrana es van imposar àmpliament al Port Sagunt per 43 a 20. El Barcelona va aprofitar els primers minuts per marcar diferències. Els de Xavi Pascual van pitjar l'accelerador des d'un bon inici i al descans la renda ja era de 14 gols, 22 a 8. A la represa el Barça va seguir dominant còmodament i el tècnic va poder donar minuts a tots els jugadors. Els màxims golejadors del partit van ser els blaugrana Lazarov, amb vuit gols, i Ariño, amb sis. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona "No em quedo amb el marcador, em quedo amb la intenció de fer les coses. Penso que quan un equip surt al camp com nosaltres amb aquesta gana, independentment de qui estigui a la pista dels nostres jugadors, crec que és molt important i això contagia els companys."

FC Barcelona, 43 – Port Sagunt, 20

FC Barcelona (22+21):Saric: Saubich (4), Gurbindo (1), Sorhaindo (3), Sarmiento (3), Rutenka (3), Ariño (6) (set inicial), Viran Morros (1), Noddesbo (3), Víctor Tomás (2), Karabatic (3), Lazarov (8, 4 p.), Juanín,Kasal (2) i Stranovski (4)

Fertiberia Port Sagunt (8+12): Bruixola; Garcia Moriñigo (4, 2 p.), Dukic (1), Plaza (2), Angel Fernandez (1), Apelgren (3), Nebot (set inicial), Marc Andreu (2), Lluna, Berrios, Ibáñez, Tarrasó (1), Grau (2), Toni Alegre (2) i Roque (2).

Parcials cada cinc minuts:5-1, 9-2, 12-3, 16-6, 19-7, 22-8 (mitja part), 26-10, 31-11, 35-13, 38-14, 43-20 (final)

Àrbitres: Javier Gude i Juan J. Gude