Després de la victòria al camp del Ribera Navarra, el Barça va debutar a la Lliga al Palau davant el Palma Futsal i es va imposar per 6 a 3. Va costar d’obrir el marcador. No va ser fins al minut 13 que Dyego va fer el primer. El brasiler va transformar un doble penal. Un cop oberta la llauna els gols van anar arribant. El segon va ser obra de Ferrao. El pivot va fer el que més li agrada: rebre d’esquena, controlar, tombar-se i marcar. I abans de la mitja part, els blaugrana van encarrilar el partit amb el tercer. El va signar Dyego. L’ala va tornar a transformar un doble penal. A la represa, va continuar el festival golejador dels brasilers. Aquest cop Ferrao només va haver d’empènyer la pilota. Amb el 4 a 0 el Barça es va relaxar i va estar a punt de costar-li un disgust. El Palma es va col·locar amb porter jugador i va reduir la diferència a la mínima expressió. Paradynski va fer els dos primers dels balears i David Pazos va fer el tercer del Palma. Quedaven vuit minuts per acabar i començava un nou partit, però l’esperança dels illencs de treure alguna cosa positiva va durar ben poc, perquè en una jugada d’estratègia el Barça va tornar a distanciar-se. Aicardo va marcar tot un golàs amb una excel·lent volea. El sisè dels blaugrana va arribar a l’últim minut i també va ser un gol de traca i mocador. Adolfo, a porteria buida, va col·locar perfectament la pilota.