Inici elèctric al Palau Blaugrana, en el primer minut s'han vist dos gols. El primer en una sacada de córner del Torrejón, Igor ha fet gol en pròpia porteria. Però ràpidament el Barça ha empatat, Wilde ha culminat una bona jugada. Al minut 4, de nou els madrilenys s'han avançat, Rivillos ha situat l'un a dos. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, el Barça ha remuntat. L'empat a dos ha estat de Lozano en el minut 27. 4 minuts més tard Lin ha avançat el Barça. Saad ha sentenciat al minut 35 i el definitiu 5 a 2 ha estat de nou de Lozano. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "L'important és que hem guanyat, l'equip ha sabut aguantar moments difícils a la primera part, crec que hem anat de menys a més, hem acabat millor del que hem començat." El Barça ja s'ha classificat per a semifinals, el rival serà l'Inter Movistar. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Semifinal duríssima amb un Inter que una altra vegada torna ha donar símptomes que estan molt bé, fent molts gols, amb molta facilitat."

FCB Alusport: Cristian, Ari, Igor, Saad, Wilde –cinc inicial–, Gabriel, Javi Rodríguez, Lin, Sergio Lozano i Fernandao.

Carnicer Torrejón: Mendiola, Rober, Jorge, Rivillos, José Carlos –cinc inicial–, David, Caio, Kita i Juanlu.

Gols: 0-1 Igor (pp), min 1; 1-1 Wilde, min 1; 1-2 Rivillos, min 4; 2-2 Lozano, min 27; 3-2 Lin, min 31; 4-2 Saad, min 35, i 5-2 Lozano, min 39.