A 11 segons pel final del partit, i amb 5 a 4 al marcador, el pal esquerre de la porteria defensada per Sedano va evitar l'empat del Cartagena. El matx va arrencar amb domini blaugrana però els visitants van posar a prova els nervis del Palau. Juanpi va fer el 0 a 1 al minut 5. Els de Plaza, però, van tenir la paciència i l'encert necessaris per encarrilar els primers tres punts en cinc minuts. Joselito va assistir a Aicardo per tornar a empatar el partit. El segon va arribar un minut més tard gràcies a una gran gran acció colectiva que va finalitzar Dyego. El gol de la nit va ser obra de Ferrao. Mitja volta, barraca i partit al descans amb 3 a 1. A l'inici de la segona, va arribar el quart gràcies a Roger Serrano. El Cartagena, però, no es va rendir i va retallar fins el 4-3 amb les dianes de Rahali i Adeirton. Ferrao va tornar a sucar després de caçar un rebot i Juanpi, amb els murcians amb el porter jugador a pista, va fer el 5 a 4. La sort també va dir la seva i finalment el Barça d'Andreu Plaza va sumar els primers tres punts de la temporada.