Un dels primers xuts amb perill del partit el va protagonitzar el Júpiter. David Bauli va posar a prova a Bartrina. El Figueres es va estirar i ho va provar amb centrades laterals, però Andrés va respondre perfectament. I a la mitja hora de partit els de la Verneda es van avançar. Gran assistència en profunditat d'Ángel de la Torre, que controla i acaba definint perfectament Roger Peris. Amb 0 a 1 es a acabar la primera part. A la segona part el Figueres va buscar l'empat i va tenir una doble oportunitat. Primer és Romero que envia de cap al pal i després la rematada de Moha la salva amb una bona aturada Andrés. De fet, però, el Júpiter hauria pogut encarrilar el partit. El xut des de la frontal d'Angel de la Torre es va topar amb el travesser. Sota la pluja va arribar l'empat. Casanova va ajustar el xut i va aconseguir l'1 a 1. En el tram final els ànims es van escalfar. Amb Dani a terra el Figueres no va voler tirar la pilota fora. I aleshores la jugada clau. L'àrbitre va assenyalar penal per mans de Dani. Era el minut 95 quan Ferron va transformar el penal i va aconseguir el 2 a 1 que seria el resultat definitiu.