Una última jugada polèmica ha acabat decidint la victòria d’Unicaja davant el Barça. Els blaugrana disposaven de l’última possessió quan anaven dos per sota en el marcador. La pilota ha arribat a Claver que ha encistellat de dos però els àrbitres han xiulat falta en atac. Una falta rigorosa que ha deixat la victòria a Màlaga.

El matx havia començat de color blaugrana però un escandalós parcial de 17 a 0 favorable al Màlaga en el segon quart ha girat la truita i ha complicat molt el matx. Tot i això, els blaugrana s’han tornat i han fet un tercer quart pràcticament perfecte amb un 12 a 29 que ha igualat el marcador a 55 abans de començar l’últim parcial. Aquí, la igualtat ha estat màxima fins al 80 a 78, quan ha arribat la jugada polèmica.

Amb la derrota, el Barça es manté tercer igualat amb el València bàsquet amb 19 victòries i 9 derrotes.