Els de Marc Carmona han resolt el debut amb una gran primera part. Lozano i Usín han fet els dos primers gols abans del minut 5. Ferrao ha aconseguit el 0 a 3 i poc després han arribat els gols de Wilde i Lozano. Amb cinc gols de diferència, el Barça s’ha relaxat i Lledó ha fet el primer dels locals. A la segona part, poca història. Rivert ha marcat per al Llevant, i Aicardo ha situat el 2 a 6 definitiu.

UD Llevant: Yeray, Lolo Jarque, Kiko, Sena, Jordi Lledó –cinc inicial–, Borja Milán, Márquez, José Revert, Pedro, Álex Oviaño, Juan Puertas, Carlitos, Toni.

FC Barcelona: Sedano, Aicardo, Bateria, Lozano, Wilde –cinc inicial–, Gabriel, Dyego, Saad, Rafa Usín, Ferrao.

Gols: 0-1, Lozano (min 3); 0-2, Usín (min 5); 0-3, Ferrao (min 13); 0-4, Wilde (min 16); 0-5, Lozano (min 17); 1-5, Lledó (min 18); 2-5, Rivert (min 27); 2-6, Aicardo (min 35).