El filial blaugrana més Isaac Cuenca, l'únic jugador del primer equip que va jugar, van superar el Girona a Montilivi per 3 a 2. Els blaugrana es van avançar a la primera part amb un gol de Babunski, però Chando va empatar abans del descans. En la segona part, Cuenca va tornar a avançar el Barça de penal, però una altra vegada Chando va empatar per als gironins. En el minut 77, Illie va marcar el definitiu 3 a 2, que classifica els blaugrana per a la final de la Copa Catalunya.

FC Barcelona – 3 Girona FC – 2

FC Barcelona (1+2): Ortolá (Andrés, min 83), Godswill (Patric, min 24), Bagnack (Roger Riera, min 78), Ilie, Lucas, Samper, Babunski (Kaptoum, min 71), Denís Suarez (Espinosa, min 58), Cuenca (Munir, min 71), Dani Nieto i Dongou (Adama, min 58).

Girona FC (1+1): Palatsí, Iván López (Herrera, min 54) Migue (Vivancos, min 73), Matamala (Eloi, min 60) Bigas, Adrià Carmona (Litus, min 65), Bruno, Jofre (Gumbau, min 80), Felipe (Agostinho Cá, min 62), Gerard Bordas i Chando.

Gols: 1-0, min 17, Babunski; 1-1, min 34, Chando; 2-1, min 65, Cuenca (penal); 2-2, min 67, Chando; 3-2, min 78, Ilie

Àrbitre: Simón Del Pino, amb els assistents Durán Peidró i Mira García. Ha amonestat a Godswill (Barça).

Estadi: 3.587 al Municipal de Montilivi.