El líder de la Ll¤W0 73 ]] C2.5 G 0 [[ *CG inresulw FC BARCELONA ALUSPORT 6 FISIOMEDIA MANACOR 0 iga nacional de futbol sala es va imposar al segon classificat. O el que és el mateix, el Barça Alusport va superar el Fisiomedia Manacor. Els blaugrana, molt superiors durant tot el partit, van marcar ben aviat. Ángel Velasco, més conegut com Lin, va fer l'1 a 0 als vuit minuts de partit. I deu minuts més tard, va ser Wilde qui va posar el 2 a 0 en el marcador. A la segona part, el Manacor ho va intentar, però el Barça encara va ampliar més les distàncies. El 3 a 0 el va marcar el brasiler Saad. El quart el va aconseguir Wilde. I Lin que també volia fer doble va marcar el cinquè. El sisè i últim gol, el va fer Igor a l'últim minut del partit.