La superioritat del Barça d’handbol és tan gran en les competicions estatals, que s’ha d’anar marcant reptes ell mateix per no relaxar-se. L’objectiu aquest any és guanyar la vuitena Lliga Asobal consecutiva i encadenar la quarta temporada sense perdre cap partit a la competició de la regularitat. La intensitat defensiva és una de les marques de la casa i davant el Port Sagunt els blaugrana només han encaixat tres gols en 20 minuts. A més, el futur de l’equip sembla garantit. Aleix Gómez, escollit millor extrem dret del mundial júnior i que està cridat a ser el substitut natural de Víctor Tomàs, ja ensenya la seva qualitat al Palau. I també a la primera part el tècnic, Xavi Pascual, ha aprofitat per fer debutar a la Lliga els fitxatges Jure Dolenec i Yanis Lenne. El 17 a 6 del descans deixava el partit més que solucionat. A la segona part, el Barça s’ha relaxat, però això en cap moment ha complicat la victòria. Per tant, debut més que plàcid dels blaugrana a la Lliga.