Paco Sedano va ser l’encarregat d’aixecar la novena copa Catalunya, la cinquena de consecutiva, del palmarès del Barça. Els blaugrana, per tant, comencen la temporada de la millor manera possible celebrant un títol. Un any que l’equip d’Andreu Plaza aspira a totes les competicions. L’inici de partit va ser frenètic. En els primers segons, un dels tres fitxatges del Barça d’aquest any, Leo Santana va enviar la pilota al pal. La resposta del Catgas va ser gairebé immediata. En el minut dos, Ximbinha va culminar una jugada d’estratègia, que va signifcar l’1 a 0. Els blaugrana, que aquest curs tenen una plantilla envejable, van reaccionar i van posar setge a la porteria de l’ex del Barça Cristian, que va ser considerat el millor del partit. L’empat el va signar Rivillos, que ha estat un dels reforços d’aquest estiu del Barcelona. I abans del descans va ser Dyego, el jugador més valuós de la Lliga de la temporada passada, qui amb una de les seves fuetades va marcar l’1 a 2. A la represa, el ritme del partit es va alentir. El Barça va tenir oportunitats per sentenciar el partit, però el Santa Coloma al contraatac i amb jugades d’estratègia posar l’ai al cor més d’una vegada als blaugrana. Quan faltaven tres segons per al final i amb els colomencs jugant amb porter jugador Adolfo va fer a porteria buida l’1 a 3 definitiu.