L'Ademar afrontava la final després de guanyar l'Atlètic de Madrid en les semifinals i amb l'avantatge de jugar a casa. Tot i aquests condicionants el Barça va començar el partit molt seriós i ben aviat es va posar per endavant en el marcador amb una diferència de fins a cinc gols. Aquest inici va donar ales a l'equip entrenat per Xavi Pascual. Abans del descans i en la segona part l'Ademar va pressionar els blaugrana fins al punt que el partit, que "a priori" tenia pinta de ser plàcid, va acabar sent una olla a pressió i amb final d'infart. En l'últim segon, el porter blaugrana Daniel Saric va ser decisiu en aturar un llançament de Jaime González. Al final, victòria del Barça Intersport per 27 a 28, i una nova Copa Asobal a la butxaca. Nagy amb nou gols i Saric amb les aturades que va fer van tornar a donar un títol a l'handbol del Barça.

El Barça ha aixecat per vuitena vegada a la història el títol de Copa Asobal en un partit molt treballat davant l’Ademar. Els lleonesos havien eliminat l’Atlètic de Madrid en les semifinals i tot i que fa deu dies havien perdut per 39 a 31 al Palau, han plantat cara.

Els de Xavi Pascual han sortit molt concentrats, han comandat el marcador en tot moment amb diferències còmodes. Al descans, s’hi ha arribat amb un marcador més aviat escarransit (9-12). Però la represa ha servit per posar emoció i el Lleó ha aconseguit apropar-se a només un gol (13-14). Tot i que el Barça sempre ha anat per davant, els últims minuts han estat d’infart i Daniel Saric ha fet una bona aturada a l’últim segon que ha donat el títol als blaugrana.

Reale Ademar (9+18): Losert (Álamo); Krivoschlykov (1), Di Panda (1), Carou (-), Ferrer (2), Jaime González (-), Stranovsky (5, 1 p), Antonio García (7), Baena (2, 1 p), Ruesga (3), Andreu (3), Cutura (1), Borges (2).

FC Barcelona Intersport (12+16): Saric; Tomás (2), Nagy (9), Sorhaindo (4), Sarmiento (2), Rutenka (5), Juanín García (3), Virán Morros (-), Jermenyr (-), Entrerríos (2), Aguirrezabalaga (-), Rocas (-), Noddesbo (-), Ugalde (1).