El Sant Andreu ha quedat eliminat als vuitens de final de la Copa Federació, després de perdre als penals davant l’Ejea. El partit ha acabat amb empat a un i han estat els llançaments de penals els que han decidit l’equip que s’ha classificat per als quarts de final. En el setè llançament Yzan ha aturat el penal de Toni Paredes i després Andreu Torras ha transformat el de l’Ejea.

El Sant Andreu reacciona al gol de l’Ejea

L’Ejea ha marcat el ritme en els primers minuts i ha presionat el Sant Andreu, fet que ha impedit als andreuencs sortir amb la pilota controlada des del darrera. De fet, han tingut un parell d’aproximacions i en el minut 12 Jorge Álvarez ha inaugurat el marcador fent l‘1 a 0. Els de Xavi Molist s’han refet ràpidament i només 7 minuts més tard ha estat Albertito amb l’escut qui ha establert l’empat a 1. El gol ha donat ales als quadribarrats que s’han fet amb el domini del partit i ha estat Pochito amb un xut des de frontal, qui ha fregat el segon. Aquest ha arribat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol de Martí Alonso per fora de joc del jugador del Sant Andreu. Els barcelonins han buscat capgirar el marcador amb insistència i Serrano amb un xut des de la frontal ha fregat l’escaire de la porteria aragonesa. Tot i els intents dels de Xavi Molist s’ha arribat a la mitja part amb empat a 0.

Sense gols a la segona part

La segona part ha començat com la primera amb l’Ejea més endollat i apropant-se a la porteria de Nil Torreguitart, però sense generar ocasions de perill. El Sant Andreu a poc a poc ha anat fent-se amb el conrol al mig del camp i així han arribat les primeres ocasions d’aquesta segona part. Primer ha estat un xut desviat de Toni Paredes i després una centrada de Genís que no ha trobat rematador. Els aragonesos, però no s’han rendit i Moha i Andreu Torres han posat a prova a Nil Torreguitart que ha respost amb encert. En els últims minuts el Sant Andreu ha premut l’acceleralador i ha disposat de diverses ocasions a peus de Peredes i Albertito.

Els penals decideixen

La pròrroga ha començat amb una oportunitat de Moha que ha rebutjat a córner Nil Torreguitart. El Sant Andreu ha perdut el control que tenia en els últims minuts de la segona part i ha estat l’Ejea, qui ha tingut més la pilota. De totes maneres, just abans del final de la primera part ha estat Paredes qui hauria pogut marcar.

A la segona part de la pròrroga s’ha notat molt el cansament i les imprecisions han fet que el joc no fos fluid i les ocasions han escassejat i així s’ha arribat als penals.

Els penals amb començat amb el gol de Forgas, que ha posat per davant al Sant Andreu 1-2. Just després haxutat Escobar i Nil Torreguitart ha aturat. El segon dels andreuencs l’ha transformat Pau Darbra i Ismael ha posat el 2-3 transfortmant el penal. El tercer dels quadribarrats l’ha xutat alt per sobre el travesser Juanan i Radu ha col·locat l’empat a 3 per l’Ejea. Sergi Serrano ha estat l’encarregat de tornar a posar el Sant Andreu per davant en el marcador, però Ginovés ha empatat. Els cinquens penals també els han transformat Pelegrin i Moha.

Han arribat els sisens penals i Genís i Diego Crespo han encertat els dos. El partit s’ha decidit en el setè llançament de penals. Toni Paredes ha picat i Yzan ha aturat el llançament. Ha estat Andreu Torras qui ha transformat el penal que ha donat la victòria a l’Ejea.

18:49

El Sant Andreu ja ha arribat al camp

El Sant Andreu ja ha arribat al camp de l’Ejea, on ha de jugar els vuitens de final de la Copa Federació. Els jugadors ja han pogut trepitjar la gespa i fer-se una idea les mides del camp.

17:31

El Sant Andreu no estarà sol

Alguns aficionats del Sant Andreu s’ha desplaçat fins a Ejea de los Caballeros per veure el partit dels vuitens de final de la Copa Federació. Hi han anat amb ànims de guanyar i seguir endavant a la competició.

17:29

El berenar dels jugadors del Sant Andreu

Després de dinar i descansar toca el berenar. Tot plegat abans de la xerrada tècnica i de marxar cap al camp de l’Ejea.

16:20

L’afició del Sant Andreu, al costat de l’equip

Jugadors i cos tècnic del Sant Andreu han tingut una agradable sorpresa mentre estaven dinant. Dos aficionats andreuencs els han passat a saludar i a donar ànims abans del partit contra l’Ejea.

16:08

Xavi Molist analitza l’eliminatòria

El tècnic del Sant Andreu Xavi Molist ha analitzat per betevé la prèvia del partit contra l’Ejea dels vuitens de final de la Copa Federació. Eliminatòria a partit únic

14:52

Hora de dinar

Jugadors i cos tècnic del Sant Andreu agafen forces de cara al partit contra l’Ejea de los Caballeros. Han fet un bon apat i ara toca descansar abans del partit.

13:58

El Sant Andreu ja és a Ejea de los Caballeros

L’equip després de més de 5 hores de viatge ja ha arribat a Ejea de los Caballeros. Ara toca dinar per agafar forces.

13:18

L’arribada de Pau Darbra a Saragossa

12:41

Pau Darbra s’afegeix a la expedició del Sant Andreu

Una de les curiositats del viatge del Sant Andreu fins a Ejea de los Caballeros és que Pau Darbra s’ha afegit a l’expedició dels quadribarrats a Saragossa. El migcampista ha viatjat amb AVE fins a Saragossa, i allà, el Sant Andreu l’ha recollit.

12:06

Els jugadors del Sant Andreu, amb la moral alta

Genís Blasco i Martí Alonso han parlat al micròfon de betevé sobre com afronten aquest partit vital pel Sant Andreu. “Viatge llarg, però tenim cames per jugar tots.”, ha dit Alonso. “Les cames ho noten, sort que tenim plantilla llarga”, ha explicat Genís Blasco.

11:25

El Sant Andreu arrenca el camí cap Ejea!

Bon dia! Comencem un minut a minut per seguir en directe el desplaçament de la UE Sant Andreu fins a Ejea de los Caballeros. Els andreuencs arrenquen el viatge per disputar els vuitens de final de la Copa RFEF. A hores d’ara, l’equip es troba ja a punt d’arribar a Saragossa.