L’Europa ha deixat escapar la zona de play-off d’ascens del grup 3 de la Segona RFEF en perdre contra l’Eivissa per la mínima. Els d’Aday Benítez no han pogut refer-se d’una primera meitat fluixa, amb gols de Fran Núñez i de Jorge Bengoechea. Tot i el domini i el 2 a 1 d’Adnane, els escapulats no han pogut sumar cap punt davant un conjunt balear que encara no havia guanyat a casa.

L’Eivissa s’avança al marcador

L’Europa, amb molts canvis a l’onze inicial, ha començat el partit amb intensitat i al minut 5 ha reclamat un penal per una possible falta dins l’àrea. Poc després, ha arribat la primera acció de perill dels balears, però el central Campeny ha respost amb duresa en defensa.

L’Eivissa s’ha avançat al marcador després d’una errada del porter Flere, que ha aprofitat Fran Núñez per fer el primer gol dels locals. Gilbert, davanter de l’Europa, ha intentat respondre ràpidament, però s’ha precipitat i el xut li ha sortit molt desviat. A més, el ritme del partit ha afavorit els locals, que han marcat el segon gol gràcies a Jorge Bengoechea, que ha fet el 2 a 0 des de la frontal de l’àrea. Abans del descans, Juanca ha estat a punt de fer el tercer per a l’Eivissa.

L’Europa reacciona, però sense premi

Els escapulats han sortit amb força a la segona meitat i ben aviat han marcat. Al minut 47, Adnane, que acabava d’entrar al camp, ha retallat distàncies amb el seu cinquè gol de la temporada després de tocar un parell de pilotes i aprofitar una oportunitat clara.

L’Europa ha continuat pressionant, i Mahicas, un altre revulsiu de la segona part, ha estat a punt de marcar amb una rematada centrada per Meshak. Poc després, Adnane ho ha tornat a intentar amb un xut que ha desviat Edu Frías, el porter de l’Eivissa i exjugador de l’Espanyol B. Així mateix, al minut 63, ha entrat Maurizio Pochettino, fill de Mauricio Pochettino, com a extrem dret del conjunt balear.

No obstant això, l’equip d’Aday Benítez han creat molt perill en atac, tot i que no ha aconseguit capgirar el marcador i empatar el partit.