Primera derrota de l’Atlètic-Barceloneta aquesta temporada a la Champions. Els mariners han perdut per 10 a 7 contra l’Olympiacos en un partit que han dominat els grecs en tot moment i en què el millor ha estat perdre per només tres gols de diferència.

L’Atlètic-Barceloneta topa amb el mur de Bijac

El partit ha començat amb domini grec. L’Olympiacos ha aconseguit obrir un forat en el primer quart, gràcies a un parcial de 4 a 2 amb un Konstantinos Genidounias molt encertat amb tres gols i màxim golejador amb cinc gols.

El segon període ha tingut dos noms propis, el d’Unai Aguirre i el de Marko Bijac. El porter de l’Atlètic-Barceloneta, amb grans aturades, ha intentat ajudar el seu equip perquè la golejada no fos més àmplia. Però, a l’altra porteria, la grega, Marko Bijac ha estat un mur per als atacants mariners i al descans el conjunt d’Elvis Fatovic perdia per 6 a 2. L’home de més, un de sis desaprofitats pels barcelonins, ha estat clau a la primera part.

Després del descans, l’Atlètic-Barcelona ha continuat topant-se amb el mur anomenat Bijac. L’equip ha començat bé el tercer període amb un parcial de 0 a 2, però han arribat a l’últim quart amb un menys 4 (8-4).

L’últim període ha tingut un inici igual que l’anterior. Dos gols d’Alberto Munárriz han posat el 8 a 6 en el marcador, quan encara quedaven sis minuts per acabar el partit. Però, de nou, una reacció grega ha deixat el marcador amb el 10 a 7 definitiu.