Julián López de Lerma

L’entrenador del cadet B de l’Espanyol, Julián López de Lerma, ha denunciat una agressió a un jugador del seu equip per part d’uns aficionats adolescents que es trobaven a la grada del partit que el seu equip disputava contra la Penya Barcelonista Cinc Copes. Segons explica en un fil a Twitter, el jove jugador va ser agredit després de ser expulsat de camí als vestuaris i els agressors, que no tenien aparentment relació amb el club local, van fugir.

El vídeo viral de la Fundació Brafa en contra de la violència en el futbol formatiu
La campanya “#noseashooligan” va dirigida als familiars dels infants que juguen a futbol

Una altra agressió en el futbol formatiu

betevé ha parlat amb l’Espanyol, que condemna l’agressió, i afirma que el club rival es va mostrar disposat a col·laborar en el que fes falta en tot moment i que finalment la família va decidir no denunciar l’agressió als Mossos d’Esquadra.

L’àrbitre va suspendre el partit, però no va posar en l’acta l’agressió perquè no l’havia presenciat. Julián López de Lerma explica que el delegat del seu equip va protegir el jugador dels seus agressors abans que marxessin. El tècnic també lamenta que es produeixin situacions així amb nens que només tenen de 14 a 16 anys.