El CN Sant Andreu ha guanyat al Sabadell per 9 a 12 en un partit decisiu per a les andreuenques que gairebé s’asseguren el primer lloc a la lliga regular i el factor piscina a tot el play-off. Un autèntic duel a duel que s’ha repetit una setmana més després de la victòria històrica a la final de la Copa de la Reina.

Les sabadellenques dominen les andreuenques

La primera part ha anat igual que en la final de la Copa de la Reina. El Sabadell ha estat superior i ha portat el lideratge. Les andreuenques han resistit, però semblava que la victòria de la setmana passada no era suficient. Les de Javier Aznar han tingut dificultats per sumar al marcador i per connectar amb el partit. El marcador ha arribat al descans 7 a 5, favorables per a les noies de David Palma.

Mateix resultat que a la Copa de la Reina: remuntada i victòria

El CN Sant Andreu han respost. El tercer període ha estat una baralla constant per veure qui es posava per davant al marcador. Amb un gol de penal d’Elena Ruiz ha arribat l’empat 7 a 7 i amb Marina Cordobés, el desempat (7-8). Així fins a arribar a l’últim període 8 a 11 i fent realitat la remuntada. Les de la Pere Serrat volien una nova victòria contra les vallessanes i així ho han demostrat a les piscines de Can Llong. Els últims vuit minuts les locals s’han enfonsat davant unes andreuenques molt superiors, lluitadores i sobretot que han fet pressió per evitar una remuntada.