El Club Natació Barcelona s’ha quedat a les portes de disputar la final de la Copa Catalunya de waterpolo després de perdre per 13 a 10 contra un gran rival com el CN Sabadell a la Piscina Sant Jordi de Barcelona. L’equip mariner ha lluitat fins al final, un partit en què els llançaments al pal s’han convertit en el gran aliat dels vallesans per aguantar el resultat i classificar-se per a la final. Aquest diumenge, a partir de les 13 h, l’Atlètic-Barcelona i el CN Sabadell jugaran perquè un es converteixi en campió de Catalunya.

El Natació Barcelona, a remolc durant la primera part

El partit ha començat amb intercanvi d’ocasions per als dos equips fins que el CN Sabadell ha obtingut una renda de dos gols al marcador. El Natació Barcelona ha refet l’avantatge i s’ha quedat a les portes d’igualar el partit, que al descans tenia un resultat favorable de 7 a 5 per als vallesans. Pol Prat ha portat el pes de l’atac barceloní amb dues dianes de gran qualitat individual.

Els barcelonins han competit fins al final

La segona part ha estat igual de competida que la primera, amb el Natació Barcelona anant a remolc per capgirar el marcador. Els llançaments al pal de l’equip d’Andrei Iosep han impedit els barcelonins acostar-se al CN Sabadell i retallar la diferència de tres gols al marcador (10-7). En l’últim període, el Natació Barcelona ha notat el desgast físic i ha acabat perdent 13 a 10.