El Club Natació Barcelona ha perdut a la loteria dels penals a casa del CN Sabadell en l’estrena del campionat de Lliga Divisió d’honor de waterpolo per 16 a 15. El conjunt mariner ha collat els vallesans des del començament amb un parcial favorable de 0 a 3 en el primer període i ha estat molt superior fins al descans. Pol Gomà ha estat el jugador més destacat dels barcelonins amb quatre gols.

Inici fulgurant del CN Barcelona

Els homes d’Andrei Iosep han saltat a l’aigua amb set de revenja després de perdre davant el Sabadell a la Copa Catalunya. Els barcelonins han començat amb un ritme més alt de partit i s’han plantat amb un parcial de 0-3 al primer període. L’embranzida dels mariners ha durat fins al descans amb 5 a 5 al marcador.

Intercanvi d’ocasions a la segona part i el Sabadell s’emporta el partit als penals

La segona part ha estat més igualada i l’intercanvi de cops s’ha produït sense que cap dels dos equips es pogués desmarcar a l’electrònic. A 25 segons d’acabar el partit, Pol Gomà ha igualat l’enfrontament 11 a 11 per dur-lo als penals, en què els vallesans han estat més encertats. L’home del partit ha estat Alexander Bowen, el 3 del CN Sabadell amb cinc dianes.