Carlos Ortiz
Foto: FC Barcelona

El jugador del Barça de futbol sala Carlos Ortiz ha comunicat que es retirarà a final d’aquesta temporada. Ortiz, de 39 anys, ha jugat les dues últimes temporades al FC Barcelona i els seus 20 anys a l’elit del futbol sala li han servit perquè se’l consideri com un dels millors jugadors d’aquest esport.

Carlos Ortiz, dos anys de blaugrana

Ortiz ha completat al Barça un palmarès envejable. Vestint la samarreta blaugrana, fins ara, ha guanyat set títols: una Champions, una Lliga, una Copa d’Espanya, una Copa del Rei, dues Supercopes i una Copa Catalunya. Podria ampliar aquest palmarès amb un últim títol, la Lliga. De fet, la intenció del tanca és acomiadar-se aixecant aquesta última copa.

El debut de Carlos Ortiz a Primera va ser el 2003 amb l’UD Las Rozas Boadilla, després va fer el salt a Xota el 2006 i dos anys més tard va acabar fitxant per l’Inter. A l’equip madrileny hi va jugar 12 temporades, fins al 2020. Aquí va guanyar tots els títols possibles i es va convertir en un dels millors jugadors del món. Al 2020 va fitxar per l’ACSS francès amb el tècnic Jesús Velasco i un any després, el 2021, tots dos van arribar al Barça.

Ortiz té el rècord d’internacionalitats amb la selecció espanyola amb 215 partits i ha guanyat quatre Europeus. Pel que fa als clubs, acumula quatre Champions, set Lligues, cinc Copes d’Espanya, dues Copes del Rei, set Supercopes d’Espanya, una Copa Intercontinental i una Copa Catalunya.

El vídeo de comiat