Barça futsal campió de Lliga

El Barça de futbol sala ha acabat la temporada de la millor manera possible. Els blaugrana s’han proclamat campions de Lliga, després de guanyar a la final el Jaén en el tercer partit de la sèrie per 2 a 5, els dos primers ja els havien guanyat al Palau. És la setena Lliga del palmarès de la secció i la tercera de consecutiva. Aconseguir el títol, a més, té premi i ben gros, ja que els de Jesús Velasco es classifiquen per a la Champions de la temporada que ve.

El Barça va haver de treballar de valent per imposar-se en el tercer partit de la final. Els andalusos es van avançar a la primera part amb dos gols de Renato. Ha estat a la segona part quan ha arribat la reacció dels blaugrana. Sergio González ha retallat diferències només sortir dels vestidors i Dyego ha fet l’empat. Matheus, Ferrao i Catela han arrodonit la victòria i la setena Lliga del palmarès del Barça de futbol sala.

El quart títol de la temporada

El Barça ha arribat a aquest tram final de Lliga en un molt bon moment de forma. A quarts de final es va desfer per la via ràpida, 2 a 0, del Valdepeñas. A semifinals va tornar a repetir resultat i es va imposar en dos partits al Movistar Inter, per tant, els blaugrana no han cedit cap partit en els play-off per al títol, ni a quarts de final, ni a semifinals ni tampoc a la final.

Aquest és el quart títol de la temporada del Barça. A més de la Lliga, els blaugrana han guanyat la Copa del Rei, la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya. En canvi, no van poder aixecar la Champions ni la Copa d’Espanya. De totes maneres, aixecar el títol de Lliga ha estat un gran comiat per a Marcenio i Carlos Ortiz, que no continuaran al Barça la temporada que ve.