El derbi ha començat amb un Europa més dominador i un Muntanyesa buscant les contres. L'equip escapulat ha creat més ocasions que els de Nou Barris en els primers 45 minuts. Amb l'empat sense gols s'ha arribat al descans. A la represa, tot ha continuat igual i els de Pedro Dólera han creat ocasions però no han estat encertats, fins i tot els jugadors escapulats han reclamat penal de Rubén sobre Sergi Pastells. Però els que han marcat han estat els de Toni Escudero. Al minut 86, Pedro García ha caçat una pilota dins l'àrea i ha fet una passada per Raúl Rodríguez, que al segon pal ha marcat. En el temps afegit, a pilota aturada, l'Europa ha creat perill a la porteria de Tato Burgada. En un llançament de córner els escapulats han reclamat penal per mans d'Uri Escabros, però l'àrbitre no ha assenyalat res, malgrat les queixes dels graciencs. No hi ha hagut temps per res més i el Muntanyesa s'ha endut els tres punts. Mentre que Toni Escudero estava content, Pedro Dólera estava molt enfadat.

L’Europa ha dominat el matx i ha gaudit de moltes ocasions per avançar-se en el marcador, però els escapulats no han estat encertats de cara a porteria i, en canvi, la Monta ha estat més efectiva. Ha estat un derbi intens, en què els escapulats han demanat penal en dues ocasions.

El tècnic de Nou Barris, Toni Escudero, ha marxat content per la victòria. Ben al contrari que l’entrenador escapulat, Pedro Dólera, que ha carregat contra l’arbitratge d’avui.