El lateral de l’Espanyol, Brian Olivan, de 30 anys, ha parlat de la darrera derrota a la Lliga contra l’Athletic Club amb un resultat de 4 a 1. El defensa creu fermament que pel partit davant el Sevilla d’aquest divendres 25 d’octubre el suport de l’afició perica a casa serà clau.

Olivan considera que no van estar a l’altura

Olivan ha expressat el descontent de l’equip després de perdre per un ampli resultat de 4 a 1 contra l’Athletic Club a San Mamés. El jugador ha considerat que no van estar a l’altura, tot i que ha destacat que: “a la segona part vam estar millor que a la primera”. El perico creu que l’única part positiva és que “l’equip no es va deixar anar i va competir fins al final” malgrat els tres gols encaixats a la primera part. Ha afegit que aquest factor guanya valor en un camp tan complicat com el dels bascos.

Amb el cap al proper partit

El lateral ha fet èmfasi en la intenció dels jugadors per capgirar la situació: “Quan es pateix un resultat tan dolent com el de l’altre dia el més important per a un jugador és que arribi el més aviat possible el següent partit”. El futbolista ha expressat la intenció de corregir els errors comesos i a la vegada fer-ho de locals amb l’afició perica. Brian Olivan ha deixat clar que aniran a buscar els tres punts contra el Sevilla, un rival que ha qualificat de “molt bo”, però recordant que jugant a casa els pericos són més forts i estan plens d’ambició.

Per concloure el jugador ha considerat que a banda dels detalls, el factor afició a casa és clau, i ha fet així una crida a tots els pericos: “Això pot ser un punt molt fort per a nosaltres: tenir l’afició al nostre costat, que hi hagi molta gent al camp i que ens ajudin el màxim possible”.