El Barcelona de bàsquet guanya al Palau i posa el 2 a 1 a la sèrie. Partit de caixa o faixa al Palau. Segueix ben encesa la lluita pel títol. El partit següent, divendres, novament al Palau.

Els blancs marxen al vestidor amb sis punts d’avantatge

Avui és caixa o faixa per al conjunt blaugrana. El partit ha començat amb un ritme trepidant. Intercanvi constant de cistelles en un inici elèctric i sense gaires concessions. Bon encert des del perímetre, especialment per part dels blancs, enormement inspirats en aquests primers minuts de joc. Final del primer quart amb un 19-18 ajustat a favor del Barça.

El Barça aconsegueix un +6 durant els primers minuts del segon quart però a partir d’aquest moment pateix una seriosa apagada en atac i veu com el Madrid es posa per endavant amb un gran Th0mpkins, autor de 13 punts en aquest segon quart.  S’arriba a la mitja part amb una diferència de 6 punts a favor dels blancs i un 34-40 al marcador.

En un nou final d’infart, el Barça s’imposa al Palau

El Madrid ha sortit molt intens i amb molta efectivitat en atac. En pocs minuts s’ha posat amb un +11 al seu favor ( 38-49). Amb un ambient ensordidor al Palau i uns grans minuts d’Heurtel de cara a cistella, el Barça s’ha situat per damunt al marcador gràcies a un demolidor parcial de 12 a 0 ( 50-49). Amb uns darrers minuts d’ intercanvi de cistelles s’ha arribat al final del tercer quart amb un ajustat 56-58 a favor del Madrid.

Avancen els minuts del darrer quart i els blancs mantenen una lleugera avantatge al marcador. A base de triples aconsegueixen dominar la ressistència blaugrana. No obstant, esperonats per un Palau entregat al seu equip, els blaugrana es neguen a rendir-se abans d’hora. Amb 76-77 s’ entra al darrer minut de partit. Una espectacular entrada de Singleton a 30 segons pel final posa novament al Barça per endavant (78-77). De nou, final d’ infart però amb diferent color final. El Barça s’endu la victòria i força el quart partit.