Ter Stegen en el FCB - Dinamo
@FCBarcelona

El Dinamo, amb nomes 13 jugadors del primer equip, semblava un rival assequible per al Barça. Però el conjunt de Ronald Koeman ha patit per sumar tres punts davant el Dinamo després de guanyar per 2 a 1.

A la primera part, el gol i poc més

Les coses han començat molt bé per als de Koeman. Als dos minuts de partit, Griezmann n’ha tingut la primera ocasió de gol, però el seu xut l’ha desviat el porter a corner. I un minut més tard, Ansu Fati ha cedit a Messi i l’argentí ha estat derribat dins l’àrea. El penal l’ha xutat ell mateix aconseguint l’1 a 0. El Barça ja manava en el marcador i només s’havien disputat cinc minuts de partit. El Dinamo no ha reaccionat i el Barça ho ha volgut aprofitar. Primer amb un xut de Pedri que s’ha estavellat al travesser i després amb una rematada de Griezmann que ha sortit fora quan semblava que el més fàcil era marcar. Al quart d’hora de la primera part, Messi ha pogut fer el 2 a 0, però el seu xut l’ha desviat el jove porter del Dinamo, Neshcheret.

Un cop passades les sensacions de jugar al Camp Nou, els jugadors del Dinamo han fet un pas endavant i han començat a mostrar-se més en atac. Els de Lucescu han sortit en algunes ocasions al contraatac mirant de superar Ter Stegen. El porter blaugrana avui ha estat titular per primer cop aquesta temporada. I abans del descans, l’ha tocat lluir-se. Buyalskiy ha rematat de cap i el porter, amb una gran acció de reflexes, ha posat el braç i ha evitat l’empat. Poc abans del descans, Pedri també ha vist com el porter, en aquest cas el del Dinamo, ha impedit el segon gol blaugrana. I el mateix ha fet amb un xut d’Ansu Fati just abans que l’àrbitre xiulés el final de la primera part.

El Dinamo no afluixa a la segona part i apareix Ter Stegen

Només començar la segona part, el Dinamo n’ha tingut un gran oportunitat, però Ter Stegen ha rebutjat amb gran encert el xut de Tsygankov. El Barça ha començat la segona part com l’ha acabada: sense esperit de lluita. I el Dinamo ha estat a punt d’aprofitar-ho. Shabanov ha estat a punt de fer el gol ucraïnès, però de nou Ter Stegen ha tornar a ser providencial. I quan semblava que el gol del Dinamo acabaria arribant, el que ha arribat ha estat el segon gol del Barça. Gerard Piqué ha rematat de cap una bona centrada d’Ansu Fati per posar el 2 a 0 en el marcador. Però el Dinamo no ha afluixat i de nou Ter Stegen ha tornat a salvar als seus en una aturada magnífica. El porter alemany ha aturat tot el que ha pogut. Però al minut 75 no ha pogut fer res després de rebutjar un xut del Dinamo i veure com Tsygankov ha fet el 2 a 1.