Granadilla Tenerife - Espanyol
@UDGTenerife

L’Espanyol buscava la segona victòria consecutiva lluny de la Dani Jarque i el que s’ha endut de Tenerife ha estat la segona derrota consecutiva a la Lliga Iberdrola. Les blanc-i-blaves han perdut davant el Granadilla per 2 a 0.

Un monòleg del Granadilla a la primera part

El Granadilla ha sortit fort i gairebé totes les ocasions han estat seves. Cristina Martín-Prieto ha posat a prova a Vanina Correa que ha rebutjat el xut de la jugadora canària. Les jugadores locals han continuat insistint. 10 minuts més tard, Martín-Prieto ha tornat a estar a punt de marcar, però la seva rematada de cap ha sortit desviada per molt poc. La davantera andalusa ha estat la gran protagonista a la primera part. Al minut 27, ha tingut un altre cop de cap que ha sortit fora de la porteria de Correa. L’Espanyol no podia aturar els atacs del Tenerife i a la mitja hora de la primera part, María José Pérez n’ha tingut una més per avançar el seu equip, però de nou Vani ha salvat les blanc-i-blaves.

L’Espanyol ha tingut una bona oportunitat poc abans del descans, però el xut de Laura Fernández, l’ha aturat la portera del Tenerife. El Granadilla encara n’ha tingut un parell més abans de la mitja part. Han estat Ange Koko i Raquel Peña, “Pisco”, les que han vist com la defensa i la portera de l’Espanyol han aconseguit arribar al descans amb l’empat a 0.

A la segona part, els gols del Granadilla

Després del descans, l’Espanyol ha continuat patint els atacs del Tenerife. María José Pérez n’ha tingut la primera del segon temps, però la defensa de l’Espanyol ha impedit el gol quan les 250 persones que han pogut veure el partit a La Palmera ja cantaven el gol. I una cosa semblant ha passat al minut 60, quan el xut de Pisco l’ha tornat a desviar Vanina Correa. Finalment, però, ha acabat arribant el gol de les canàries. Ha estat al minut 73 quan Natalia Ramos en una jugada de pilota aturada ha fet l’1 a 0. El gol ha deixat tocat l’Espanyol i, de nou Correa, ha salvat el segon gol als peus de María José Pérez. Però, un minut més tard la davantera canària no ha fallat i ha aconseguit el 2 a 0 després d’una boja jugada de Kayla Adamek.

Poc abans d’acabar el partit, la portera Vanina Correa ha estat substituïda per precaució després de rebre un fort cop en una jugada fortuïta.