El Club Natació Barcelona ha revalidat el títol de campió d’Espanya de waterpolo juvenil després de guanyar a la final el Real Canoe per 6 a 11. El campionat s’ha disputat a la piscina de la Nova Escullera.

Un campió juvenil sòlid

La final entre barcelonins i madrilenys ha tingut poca història. El partit ha començat amb un inici fulgurant del CNB amb un parcial inicial de 0 a 5 per als de Manolo Delgado, amb un inspirat Robert López autor de tres gols. En el segon quart, el Canoe ha fet el seu primer gol i ha necessitat 12 minuts per aconseguir-ho. Un parcial de 1a 2, amb uns cenebistes més relaxats, per anar al descans amb victòria per 1 a 7.

Barcelona Canoe juvenil
La final s’ha disputat a la Nova Escullera del CN Barcelona

A la represa, el Canoe ha reaccionat i amb un parcial de 4 a 2 ha aconseguit retallar distàncies i entrar a l’últim període amb un resultat de 5 a 9 en contra i l’opció de remuntar el partit. Al final els cenebistes ha sabut jugar amb el temps i han guanyat el partit per 6 a 11.

Aquests jugadors són el futur del CNB
Manolo Delgado, entrenador del CN Barcelona

El CN Sant Andreu medalla de bronze

Abans de la final, s’ha disputat el partit pel tercer i quart lloc. Ho ha fet amb un derbi barceloní ja que s’han enfrontat el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Sant Andreu. Un partit que s’han endut els de la Pere Serrat per 2 a 6 i que ha significat la medalla de bronze per als andreuencs.