El Barça d'hoquei patins segueix intractable a l'Ok Lliga. Els blaugrana van guanyar a la pista del Lleida per 2 gols a 7 i es mantenen com a líders invictes després de set jornades. El marcador convida a pensar que el partit va ser fàcil, però l'enfrontament no es va decidir fins ben entrada la segona part. Al descans el resultat era d'1 a 3 i, a la represa, els de la Terra Ferma es van col·locar 2 a 3. Aleshores el gols de Torra, Marín i els dos últims de Pascual van sentenciar la setena victòria.

ICG Software Lleida:Tomas, Trilla, Cañellas, A.Tomas i Necchi –cinc inicial-, Povedano, Rodero, Bartés, Díez i Ballestero.

FC Barcelona: Egurrola, Pascual, Panadero, Gual i Marín –cinc inicial-, Pablo Álvarez, Torra, Reinaldo i Barroso.

Gols: 0-1 Raül Marín (min 7), 0-2 Matías Pascual (min 15), 1-2 Rodero (min 21), 1-3 Torra (min 23),  2-3 Trilla (min 26), 2-4 Torra (min 35), 2-5 Barroso (min 37), 2-6 Pascual (min 50), 2-7 Pascual (min 50).