Barça austràlia

El Barça ha posat punt final a la temporada amb una victòria per 2 a 3 davant un combinat d’estrelles de jugadors de la Lliga australiana. Ousmane Dembélé, Adama Traoré, que haurien pogut marcar els seus últims gols com a blaugrana, i Ansu Fati han estat els golejadors de l’equip de Xavi Hernández. Ara comença la feina als despatxos per construir la plantilla del Barça de la temporada 2022-23.

Dembélé obre el marcador

Xavi Hernández ha fet un 11 inicial combinant jugadors titulars, suplents i del Barça B. Umtiti, Luuk de Jong i Adama han format d’inici al costat de Ter Stegen, Alves, Araujo, Busquets, Gavi, Dembélé i els jugadors del filial Balde i Álvaro Sanz. Els blaugrana han dominat i han gaudit d’ocasions, algunes de les més clares han estat de Balde i Adama, però els ha costat marcar. De fet, abans d’inaugurar el marcador Ter Stegen ha evitat el gol del combinat d’estrelles de la Lliga australiana. El primer gol del partit ha arribat passada la mitja hora. Ha estat Dembélé qui ha marcat el 0 a 1. Aquest podria ser l’últim gol del francès com a blaugrana. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Ansu Fati dona la victòria al Barça

La segona part ha començat amb el Barça adormit i qui més ho ha pagat ha estat Arnau Tenas. El porter, que ha debutat amb el primer equip, ha vist com en cinc minuts el combinat dels jugadors de la Lliga australiana ha capgirat el marcador. Piscopo ha fet l’1 a 1 en el minut 47 i Adama Traoré, del combinat australià, ha signat el 2 a 1 en el 52. Els blaugrana han intentat reaccionar i Gavi i Araujo haurien pogut empatar, però no han estat encertats en la rematada final. Qui sí que ha fet pujar el 2 a 2 en el marcador ha estat, aquest cop, l’Adama Traoré blaugrana. El seu xut potent no l’ha pogut rebutjar el porter. Com en el cas de Dembélé, aquest també podria ser el seu últim gol amb el Barça. L’encarregat de capgirar el marcador i tornar a donar avantatge als de Xavi Hernández ha estat Ansu Fati, que ha signat el 2 a 3 en el minut 77. Arnau Tenas en el tram final del partit ha salvat el gols australià i ha permès al Barça posar punt final a la temporada amb una victòria.