@FCBfutbolsala

El Barça s’ha imposat al Valdepeñas per 0 a 1 en el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de futbol sala. El gol de l’equip de Jesús Velasco l’ha fet Pito. El conjunt blaugrana jugarà la tornada dissabte, 18, a les 13 h al Palau Blaugrana.

El Barça fa una bona primera part

El partit ha començat molt bé per al conjunt blaugrana. Al minut 5, en una jugada d’estratègia des del córner, Pito ha fet el primer sense la pressió de cap jugador del Valdepeñas. Després del gol blaugrana, l’equip manxec ha gaudit de diverses ocasions, sobretot amb un Bateria molt perillós. Per part de l’equip de Jesús Velasco, ha estat Ferrao qui en la posició de pivot ha posat a prova Edu. Doble ocasió del Barça amb un xut de Dyego que ha tret Edu i una altra de Ferrao des de la frontal. El Barça ha fet la cinquena falta a un minut i nou segons per acabar el primer temps. Els primers 20 minuts de joc han acabat amb el mínim avantatge blaugrana amb el gol de Pito.

Busquen el segon gol però no arriba

El Barça ha buscat des del retorn del descans el segon gol per ampliar la diferència i poder aconseguir un bon resultat per al partit de tornada al Palau. El Valdepeñas ho ha intentat amb alguna jugada d’estratègia. Dyego amb un xut llunyà ha posat a prova Edu, que ha tret una mà espectacular. L’ocasió més clara ha estat de Matheus, que després d’un contraatac el seu xut sol davant d’Edu l’ha tret el porter amb la cama dreta. L’equip de David Ramos ha pogut fer l’empat en un llançament de falta. Al final el gol de Pito a la primera part ha estat l’únic que s’ha vist en el partit d’anada de semifinals.