Sporting Huelva - Barça

El Barça ha superat l’Sporting de Huelva al Nuevo Colombino per 0 a 3 amb doblet d’Asisat Oshoala i un altre gol de Mariona Caldentey. Ha estat un partit seriós del conjunt blaugrana, però que ha costat encarrilar. Les andaluses, de fet, hi arribaven en dinàmica positiva, amb cinc jornades sense perdre. Tot i les dificultats inicials, el Barça ha sabut controlar el partit, i ha acabat sent superior. Les blaugrana tanquen la primera volta de la lliga, amb un partit ajornat contra el València, amb un ple de victòries, 14 de 14, líders i imbatudes a la competició regular.

El Barça domina, tot i que els gols es fan esperar

El Barça s’ha trobat còmode al camp. Des de l’inici ha tingut la possessió davant l’Sporting de Huelva, que perdia la pilota fàcilment. El primer gol, però, ha trigat, i no ha estat fins al minut 20 que Mariona Caldentey ha penjat una pilota per a Ana Crnogorcevic que, de cap, ha deixat per a Oshoala, qui ha marcat el primer gol blaugrana davant una mala sortida de la portera Chelsea. És el sisè gol d’Oshoala al campionat de lliga, que empata amb Clàudia Pina amb sis dianes. Salma Paralluelo és la pitxitxi blaugrana amb set gols.

El segon ha arribat al minut 32, quan Mariona Caldentey ha aprofitat un mal rebuig de la defensa andalusa per engaltar un xut potent i marcar novament per al Barça. Amb el 2 a 0 s’ha marxat al descans.

El Barça manté la possessió i segueix assetjant la porteria de l’Sporting de Huelva

El Barça ha seguit superant en domini i possessió l’Sporting de Huelva a la represa. En el minut 57, Mariona Caldentey, una de les jugadores més destacades del partit, ha aprofitat novament un desajust en defensa del conjunt local per fer una centrada mesurada sobre Asisat Oshoala, que ha aconseguit transformar el segon gol del seu compte particular i el tercer del Barça. Oshoala empata amb Salma Paralluelo com a màximes golejadores blaugrana amb set gols. Després del tercer gol del Barça, s’han succeït un parell d’opcions més de perill per part del conjunt entrenat per Jonatan Giráldez, obra d’Aitana i Oshoala, que la portera Chelsea ha aconseguit desviar.

El Barça ha buscat el quart gol amb insistència, i prova d’això han estat els dos pals de Salma Paralluelo i Aitana Bonmatí en dues accions perilloses en àrea rival. Però el marcador ja no s’ha mogut i el conjunt blaugrana ha signat la catorzena victòria a la lliga, sent-ne líder destacat, i manté la imbatibilitat. El proper compromís de les barcelonines és el xoc de les semifinals de la Supercopa d’Espanya davant el Reial Madrid, el proper dijous 19 de gener a les 19 h, a l’estadi Romano de Mérida.