Barça
@FCBfemeni

El Barça ha guanyat el Koge danès per 0 a 2 en el segon partit de la fase de grup de la Champions. Les de Jonatan Giráldez han patit per endur-se els tres punts contra un equip danès que li ha complicat molt el joc.

El Barça pateix a la primera part

El partit ha començat amb el Koge creant perill a la porteria de Sandra Paños. No ha estat fins al minut 10 que el Barça no ha fet el primer xut amb perill, que ha estat de Jennifer Hermoso. De mica en mica les jugadores de Jonatan Giráldez ha començat a dominar el joc i s’han apropat amb més intenció a la porteria de Marckese. El Barça ha controlat els contraatacs del Koge, que no ha estat capaç de finalitzar correctament. Pel que fa a les blaugrana, no ha pogut obrir el marcador en les arribades que han tingut. Amb l’empat sense gols s’ha arribat al descans. L’equip del Koge ha estat el primer rival del Barça d’aquesta temporada que al descans no ha encaixat cap gol, que ha mantingut l’empat i que ha creat cinc ocasions.

Les de Giráldez aconsegueixen marcar

La segona part s’ha iniciat amb el domini de l’equip de Giráldez. Al minut 63, el Barça ha obert el marcador. En una bona jugada la centrada de Martens des de l’esquerra ha estat rematada per Fridolina Rolfo al segon pal. Les blaugrana ha creat diverses ocasions amb Rolfo com a protagonista. Jennifer Hermoso, amb un xut llunyà, ha estat molt a punt de fer el segon. Finalment el segon ha arribat amb un penal que ha convertit Hermoso en el darrer minut.