Lluís Til Ansu Fati

El Barça vol posar fre als problemes de lesions que pateix la plantilla i bona part de la culpa ha recaigut als serveis mèdics del club blaugrana. El club ha destituït Lluís Til, responsable del primer equip i Xavi Yanguas. Les recaigudes de Pedri, Dembélé i Ansu Fati han estat la gota que ha fet vessar el got. Els responsable mèdic del Barça B, Xavi Valle assumirà el càrrec al primer equip en espera de l’arribada de Ricard Pruna, la petició del tècnic Xavi Hernández.

Til va ser metge del Barça des de l’època de Rijkaard del 2003 al 2016 i després va marxar al Mònaco per tornar al club blaugrana. Va ser el metge a qui Ansu Fati es va dirigir després de marcar contra el Llevant en la seva reaparició. Malgrat tenir el respecte del vestidor, la directiva vol canviar-ho tot per començar des de 0. Aquestes dues baixes se sumen a les darreres de Juanjo Brau, Albert Roca, Xavi Linde, Jaume Bartrés, Raúl Peláez i Jordi Melero.

Xavi vol Ricard Pruna

Xavi Hernández confia en un projecte liderat per Pruna, que ja va ser el responsable mèdic principal del primer equip del Barça en l’època de Josep Guardiola com a tècnic i ara es troba als Emirats Àrabs després de passar per l’Andorra de Gerard Piqué. Xavi el coneix de la seva època de jugador i arribaria amb l’aval de la feina feta i 25 anys d’experiència al club blaugrana.