El Barça es queda sense la Lliga d’hoquei patins. Una sorpresa monumental va passar al Palau Blaugrana: el Reus Deportiu va tornar a guanyar i va eliminar el gran favorit per un global de tres victòries a dues per als del Baix Camp.

Marc Julià, un malson

Els reusencs van fer un partit pràctic, molt intens en defensa i amb gran visió de joc en el contraatac. El primer gol el va fer Marc Julià de falta directa als 16 minuts. El Barça va refer-se amb el suport del Palau Blaugrana i Pau Bargalló primer i Ignacio Alabart als 28 minuts van voltar el marcador. Semblava que els culers encararien la part final del partit amb optimisme, però un autogol de Matías Pascual va tornar a posar l’empat al marcador (2-2). Pau Bargalló va fer el gol de la nit en una jugada personal espectacular per avançar el Barça, però llavors va aparèixer el millor jugador del partit i de l’eliminatòria. Marc Julià, un exblaugrana, va ser el botxí del seu exequip. L’olotí va fer dos gols de falta directa amb tocs de mestre. Els seus dos gols significaven l’empat a 3 i el 3 a 4 definitiu als 45 minuts.

Marc Julià va marcar tres gols al Palau Blaugrana

Càndid Ballart, inexpugnable

Els darrers cinc minuts van ser un veritable atac i gol contra la porteria reusenca. El Barça va tenir diverses opcions d’empatar i de forçar la pròrroga però uns cops els pals i, sobretot, la gran actuació del porter Càndid Ballart, van avortar les opcions dels blaugrana. A partir d’aquest divendres el Reus disputarà el títol de Lliga contra el Liceo, que va superar el Noia per 4 a 2.

Egurrola marxa plorant del parquet del Palau Blaugrana

El resultat del partit i, per tant, l’eliminació del Barça a les semifinals de la Lliga van significar l’adeu d’Aitor Egurrola. El porter barcelonista havia anunciat que aquesta seria la seva darrera temporada al club i va fer-ho amb un gust molt agre. El mític porter marxa amb 78 títols al sarró però el seu comiat no va ser el que havia somiat. Aitor Egurrola va rebre l’aplaudiment dels 3.000 espectadors del Palau però no va poder evitar les llàgrimes per una derrota inesperada.

La temporada més decebedora

El Barça tanca la temporada 2021-2022 amb només un títol, la Copa del Rei, que va guanyar precisament contra el Reus Deportiu per 4 a 0 a Lleida.