Barça Joventut semifinals ACB segon partit

El Barça ha perdut contra el Joventut de Badalona (81-87) i l’eliminatòria queda empatada a una victòria a les semifinals de la Lliga ACB. La sèrie es trasllada ara a Badalona, on es jugaran els dos propers enfrontaments per saber qui jugarà la final de la Lliga ACB. El primer partit es juga aquest dimecres a partir de les 9 del vespre.

Primera part molt igualada

La primera meitat ha estat molt igualada, amb un primer quart en què els atacs s’han imposat a les defenses i amb un Joventut que ha aconseguit un petit avantatge d’un punt, 26 a 27. La segona ha estat també molt igualada, però amb més desencerts per part de tots dos equips. Cal destacar les nou pèrdues del Barça en els primers 20 minuts de joc. Al descans, 40 a 42.

Tercer quart per oblidar

Tot i que el Barça ha empatat el matx a 42, la Penya ha començat molt bé i ha fet un parcial de 0 a 8 que li ha permès l’avantatge més gran fins al moment. El Barça no ha reaccionat en aquest període i s’ha mostrat força desencertat, tant en defensa com en atac. Els de Carles Duran han mantingut la intensitat defensiva i han aprofitat les errades blaugrana per ampliar la diferència fins arribar als últims 10 minuts amb un marcador de 53 a 65.

Al Barça no li arriba

Els decisius minuts finals han començat amb un Joventut que ha arribat a posar-se a 15 punts, 55 a 70, just abans de la reacció barcelonista. Un parcial de 0 a 7 ha deixat l’enfrontament emocionant, amb un avantatge de vuit per als verd-i-negres, 62 a 70, quan faltaven set minuts per acabar. La Penya, però, ha reaccionat i ha tornat a posar-se per sobre dels 10 punts, una diferència que s’ha mantingut gairebé inalterable en aquests 10 punts fins al final, amb tot decidit, quan els de Jasikevicius l’han reduït a sis, 81-87. Cal destacar el paper d’Ante Tomic, amb 24 punts. De moment, el Joventut recupera el factor pista i podria decidir l’eliminatòria a l’Olímpic de Badalona.