Salma Paralluelo Eibar

El Barça no afluixa tot i tenir la Lliga al sac. Les blaugrana s’han imposat a l’Eibar a Ipurua per 0 a 4, no afluixen i segueixen omplint les butxaques de moral de cara a les dues finals, la de la Copa de la Reina i la de la Champions.

Partit sentenciat a la mitja part

El Barça s’ha presentat a Ipurua amb un equip amb moltes titulars i alguna de menys habitual, una barreja que li ha funcionat a la perfecció a Jonatan Giráldez. Especialment perquè qui no ha fallat ha estat Graham Hansen, que segueix en mode piconadora. La noruega ha regalat el 0 a 1 a Salma Paralluelo amb una gran assistència al minut 16 i ha tornat a fer anar les rivals de corcoll. El segon, quatre minuts després, ha estat obra de Marta Torrejón després d’un refús. I abans del descans, la mateixa Graham Hansen s’ha encarregat de deixar el partit vist per a sentència amb el 0 a 3, un gol polèmic perquè hi havia una jugadora de l’Eibar a terra i el Barça no ha llançat la pilota fora.

Segona meitat de tràmit

Amb el partit decidit, la segona meitat ha servit per veure el quart i definitiu gol, a càrrec d’Alexia Putellas, i perquè Jonatan Giráldez dosifiqués les jugadores i donés entrada a Dragoni, una de les perles del planter. El proper partit del Barça serà la Copa de la Reina d’aquest dissabte, 18 de maig, a les 19 h.