Més de 6.500 aficionats han gaudit d’un inici fulgurant del Barça. Al minut vuit, el marcador del Palau ja lluïa un 3 a 0 incontestable gràcies als gols de Dyego, Saad i Batería. Movistar Inter no ha trobat la manera de contrarestar el festival ofensiu i Ferrao i Sergio Lozano s’han afegit a la festa per deixar el 5 a 0 abans del descans. A la represa ha continuat la tònica. Daniel en pròpia porteria, i Wilde han fet pujar el 7 a 0 i els visitants només han pogut salvar l’honor amb un gol de Rafael Soares. El Barça continua segon però ara ja és a només quatre punts de Movistar Inter.

FC Barcelona Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Bateria, Wilde –cinc inicial–, Marc Tolrà, Gabriel, Lin, Sergio Lozano, Saad i Ferrao.

Movistar Inter: Jesús Herrero, Humberto, Daniel, Borja, Ortiz –cinc inicial–, Pola, Rivillos, Darlan i Rafael Soares.

Gols: 1-0 Dyego min 1; 2-0 Saad min 6; 3-0 Bateria min 8; 4-0 Ferrao min 16; 5-0 Sergio Lozano min 20; 6-0 Daniel P.P. min 24, 7-0 Wilde min 26, 7-1 Rafael Soares min 27.

Àrbitres: Santader Flamarique i Urdanoz Apeztegui. Han amonestat els locals Dyego i Gabriel i el visitant Humberto.

Palau Blaugrana: 6.531 espectadors.