El Barça viu el somni americà. L’equip blaugrana ha superat l’Inter de Miami per 0 a 6 en un partit molt coral i en què els nord-americans no han estat rival per a un equip encara sense Xavi Hernández, que, per problemes de visat, no ha pogut viatjar.

Raphinha il·lusiona i Ansu està de tornada

El Barça ha sortit del DRV PNK Stadium amb unes sensacions immillorables. I en part ha estat gràcies a Raphinha, qui, en el seu debut, ha estat el més destacat de l’equip. Els tres primers gols blaugrana han comptat amb la participació del nou fitxatge. Aubameyang ha obert la llauna amb una definició subtil i plena de classe després d’una assistència de Raphinha. El mateix brasiler s’ha encarregat de fer el segon en aprofitar una centrada de Balde i el tercer ha estat obra d’Ansu Fati. El jugador del planter ha tornat a demostrar que li cauen els gols i que si les lesions el respecten té moltes opcions de ser un referent a l’11. El seu xut ple de ràbia ha sentenciat el partit al minut 41, de nou, després d’una assistència de Raphinha.

Molts canvis al descans, però el mateix Barça

Òscar Hernández ha canviat tot l’equip al descans i la maquinària ha continuat funcionant a la perfecció i ha fet els mateixos gols a la represa. Gavi s’ha encarregat de fer el quart després d’una jugada assajada en un córner llençat per Memphis. L’holandès, a qui el club busca una sortida, ha fet el millor gol de la nit amb una jugada de fantasia al més pur estil Romario. La golejada l’ha tancada Dembélé amb una gran jugada individual que ha definit a la perfecció. I tot això, sense Lewandowski, que encara no ha pogut debutar amb el Barça.